Balíček Ripple … investiční balíček pro začátečníky

Kryptoměny jsou i nadále na seznamu nejžhavějších investičních aktiv. Stále více lidí se chce přidat k milionářům, kteří vydělali peníze právě obchodováním s kryptoměnami. Začátky však mohou být těžké.

Při investování pamatujte na…

Před investováním je nutné pochopit základy. Často se říká, že prvním a nejdůležitějším pravidlem je neinvestovat peníze, které nemáme. Od tohoto pravidla se mohou odchýlit pouze milionáři nebo developeři, kteří si půjčují peníze od velkých finančních institucí, tedy ti hráči, kteří mají jistotu do budoucna tak jako tak nebo očekávají téměř jistou návratnost své investice. Pravděpodobnost ztráty vypůjčených prostředků je však něco, co si soukromí investoři nemohou dovolit. Za druhé – vždy je dobré mít jako první bezpečnostní nárazník, tedy zásobu hotovosti, kterou si schováte pro případ nouze. Za třetí – je dobré diverzifikovat svou peněženku, tj. omezit investiční riziko tím, že své peníze vložíte do několika různých investičních aktiv.

Nejdůležitější je však čtvrté pravidlo, které říká, že investovat byste měli pouze tehdy, pokud toho dostatečně víte. To je velmi důležité, protože nedostatek znalostí a neschopnost oddělit ověřené informace od falešných teorií jsou tím, co často začínající investory odradí. Podle statistik až 60 procent těch, kteří nikdy předtím neinvestovali, uvádí jako důvod spíše nedostatek finančních prostředků. Zároveň je ale třeba zdůraznit, že začátky jsou často tak těžké, jak se zdá – investování není tajná znalost a úspěšně ji může získat téměř každý.

Objednejte produkt

Klikněte a začněte investovat


Kryptoměny – dále ziskové?

Kryptoměny jsou bezesporu jednou z nejzajímavějších investičních možností posledních let. Jejich relativně vysoká likvidita umožňuje snadné nakupování online a ukládání do speciální bezplatné peněženky. Nemají vysokou bariéru vstupu – za většinu oblíbených virtuálních peněz lze udělat i malou investici. A co víc, malé investice, pokud se nakonec ukážou jako hit, mohou přinést velké hmatatelné výnosy, mnohem vyšší než například investice do cenných papírů.

Jak začít investovat do kryptoměn? Za prvé, každý by měl rozumět základům toho, jak fungují, protože investování do oblíbených coinů a tokenů se zásadně liší od jiných, tradičnějších forem investování. Klíčem k úspěchu je správný výběr měny pro investování a systematický přístup k poznávání nových faktů o virtuálním peněžním trhu.

Zdroj své první kryptoměny

Nejoblíbenějším místem pro nákup jsou směnárny kryptoměn. Ty jsou do jisté míry podobné jiným typům burz, jako je forex nebo burza cenných papírů. Na burze můžete vyměnit kryptoměnu za fiat měnu nebo za jinou kryptoměnu. Bohužel mají nevýhodu v tom, že vyžadují prokázání totožnosti občanským průkazem nebo jinou formou identifikace.

Na druhou stranu místem, kde můžete nakupovat kryptoměny bez registrace, je kryptokantor. Stacionární směnárny se obvykle nacházejí ve velkých městech a často nabízejí i směnu tradičních měn. V takových směnárnách můžete nakupovat kryptoměny za hotovost a virtuální mince vám budou zaslány na adresu vaší peněženky. Není těžké vidět, že i přes online směnu kryptoměn jde o pohodlnější variantu, jelikož celá operace probíhá přes internet, bez opuštění domova.

Zajímavou možností nákupu je také bankomat na kryptoměny. Bankomaty kryptobank jsou zařízení podobná běžným bankomatům, ale místo vkládání a výběru hotovosti je můžete využít k nákupu kryptoměn. Tato zařízení jsou však většinou kuriozitou, neboť je lze nalézt pouze ve velmi velkých městech. Navíc oni si účtují vysoké poplatky.

Balíček Ripple – balíček kryptoměn

Dalším zajímavým způsobem, jak získat kryptoměnu, jsou vzdělávací balíčky. Balíčky tohoto typu obsahují školicí materiály a další „pobídku“ pro studenty – ve formě bezplatných jednotek kryptoměny. Typický vzdělávací balíček kryptoměn poskytuje přístup ke školicí platformě obsahující kurz, obvykle ve formě webinářů, e-knih nebo interaktivních školení. Studenti navíc dostávají zdarma tokeny kryptoměn, aby mohli využít znalosti získané na školicí platformě a vyměnit tokeny za hotovost, když budou mít pocit, že získali odpovídající úroveň znalostí.

Balíček Ripple se zaměřuje na šíření investic do kryptoměny Ripple. Pro zakoupení školicího balíčku Ripple jednoduše pošlete e-mail nebo objednejte přímo na stránkách výrobce. Potenciálního zákazníka pak kontaktuje poradce, který mu podrobně vysvětlí, jak balíček Ripple funguje, jaké jsou jeho výhody a pro koho je určen.

Balíček Ripple – nákup a skladování

Po úvodní konzultaci bude na e-mailovou adresu poskytnutou zákazníkem zaslán e-mail s podrobnostmi o balíčku a o tom, jak jej nejlépe využít k maximalizaci jeho potenciálu. O pár dní později je na adresu uvedenou klientem zaslán balík na dobírku. Uvnitř balení je aktivační kód, který lze použít na školicí platformě pro přístup k výukovým materiálům. Balíček také obsahuje poslední kus balíčku Ripplekartu s kódem Ripple.

Karty Ripple vám umožňují bezpečně uložit kryptoměnu připojenou k vašemu paketu. Každá karta tzv. Ripple kód, což jsou údaje, které umožňují přihlášení k soukromému účtu ve virtuální peněžence. Samotné účty jsou vytvářeny zprostředkovateli na příslušných platformách. Ripple karta je také jediným místem, kde existuje vygenerovaný Ripple kód. Tím se zabrání prováděným útokům a malwaru – kód Ripple existuje pouze ve fyzické podobě, takže jej nelze zfalšovat. Zákazníci se tak nemusí starat o výběr peněženky a zabezpečení sítě.

Objednejte produkt

Klikněte a začněte investovat

Dobrá investice?

Kryptoměny jsou známé již téměř deset let jako moderní, zisková forma investice. V roce 2013 zaznamenal Bitcoin rekordní boom, přičemž šťastní investoři shrábli každý až 100 milionů dolarů. Tehdy se odborníci na investice začali dívat na kryptoměny jako na aktivum většího rozsahu. Zájem o tuto formu investování pramení ze dvou faktorů: vysoký potenciální výnos a fenomén těžby. Těžba kryptoměn nebo řešení kryptografických hádanek za účelem vytěžení dalšího bloku v řetězci bývalo velmi výnosným podnikáním, dokud rostoucí ceny elektřiny nečinily těžbu stále více nerentabilní.

Pokud jde o investování, vlastnosti investování do kryptoměn se postupem času začaly měnit. Vrchol zájmu o tuto formu investice se shodoval s dalším rekordním maximem cen Bitcoinů na konci roku 2017. Odborníci jsou nyní toho názoru, že jiné typy kryptoměn, například Ripple, se stávají důležitějšími aktivy než samotný Bitcoin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *